21. juuni 2015

Kauksi Puhkemaja

Laupäev oli väga töine. Teen parasjagu Kauksi Puhkemajale uut kodulehekülge. Vana on siin: www.kauksipuhkemaja.ee ja uus, mille kallal ma töötan, on siin: www.kauksipuhkemaja.ee/uus/.

Täna, 21.06, on ta veel päris poolik, järg pole veel fotodeni jõudnud loodan need peagi saada Piretilt, kes on peale selle, et puhkemaja tegus perenaine, ka väga tore inimene, seega tunduvad hetkel lehed tühjad ja mõni leht on veel tekstistki tühi. Asi ju pooleli :)


Aga hoolimata sellest, kui kaugel on mu tööd ja tegemised selle kodulehega, on Kauksi Puhkemaja väga armas kohakene, kuhu on puhkus planeerida! Soovitan soojalt nende suitsusauna, võtke ka kohalike ürtidega kehahoolitsus. Jalgrattad on selleks, et Kauksisse randa sõita ning grillpaviljon selleks, et õhtul tuld ja head- paremat küpsetada! Romantika! :)

Pühapäev oli aga täis magamist. Esilagu hommikul kella 11:30-ni, siis vahepeal peale lõunat veel 3 tundi. Üldse ma magan siin väga palju. Ju siis on seda und vaja. Oleme Elianaga kokku leppinud, et meie ühised toimetamised algavad alates 16:00-st, seega on hommikud kõik minu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar