29. august 2014

Külalislahkus

Ma pean natuke veel rääkima ka Albero di Eliana B&B külalislahkusest, eelmine kord puudutasin seda teemat SIIN.  Loomulikult viib seda läbi Eliana, kuid sellest on saanud teatav rituaal, mida kliendid väga hindavad ja see on midagi, mis käib kaasas tema majutusasutuses pakutava teenusega, seetõttu siis Albero di Eliana külalislahkus.

Selles viidatud postituses oli siis juttu welcomingust, ehk külaliste vastuvõtmisest, nende majareeglitega (loodussõbralikkus) ning ka Matera ja Sassi piirkonnaga kurssiviimisest ja soovitustest, kuhu minna, mida vaadata. Kuni selleni välja, et:
 "Seal restoranis on väga ilus vaade, kuid broneerige laud ette, et seda lauda saada! Söögid on väga suurepärased, KUID ärge mitte mingil juhul tellige pokaaliga müüdavat majaveini- see ei kõlba lihtsalt kuhugi!"


Millest ma pole aga kirjutanud, oli see, et Eliana kutsub oma kliente ka nendele Aperitivodele, mida ta aegajalt oma sõpradega pisikeses hoovis korraldab. Nii saavadki kliendid osa kohalikust kogukonnast, kohalikest põnevatest inimestest, sest nagu olete aru saanud, lävib võõrustaja väga paljudega. Reegel on see, et igaüks võtab natuke süüa ja juua kaasa ning et lõpuks on paar inimest, kes aitavad selle kõik ära koristada.

See pilt siin pole minu tehtud, võtsin selle Eliana Facebooki seinalt. Tookordsel aperitivol oli mingi 30 inimest. Tõsiselt! Nagu pildilt näha, ei mahtunud kõik ta hoovikesse ära ja rahvas haaras enda valdusesse sujuvalt ka tänav- täielik chill :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar